Over
310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-310,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

“Karakter, sfeer en functionaliteit zijn de pijlers voor mijn interieurontwerpen. Groot of klein, huis of kantoor, horeca of winkel, het gehele pand of slechts één ruimte.”

 

Designer

EEF
LANGELER-NUIJTEN

EEF LANGELER DESIGN

Het Stijltheater is in 2007 opgericht door Eef Langeler-Nuijten. Na jarenlange ervaring als stylist voor de woonbladen (o.a. voor Vt-Wonen, Living en Elle-wonen) startte zij haar eigen interieur- ontwerpstudio in Oud-Zuid in Amsterdam.

Het Stijltheater, later “EEF LANGELER DESIGN” onderscheidt zich door een persoonlijk en kleurrijk interieur waarin op een elegante manier verschillende stijlen worden gecombineerd.

Eef heeft een passie voor uitgesproken kleuren, prints en stoffen, wat ervoor zorgt dat haar interieurs verrassend en origineel zijn. Ze weerspiegelen de persoonlijkheid en wensen van de bewoners, waarbij vanzelfsprekend rekening wordt gehouden met de gezinssamenstelling.

Imagine and create

LET’S MAKE SOMETHING BEAUTIFUL TOGETHER